Alla inlägg den 25 juli 2012

Av Cina - 25 juli 2012 06:22

Det höll tills igår eftermiddag med min plan att inte äta sötsaker/godis/glass mitt i veckan   , för jag var ju bara tvungen att smaka på tårtan som en kollega bjöd på igår. Våra danska kollegor har verkligen fallit för den svenska Princesstårtan och till ett kalas i våras bakade kollegan ett gäng princesstårtor, med rosor o allt fixat för egen hand. En av dessa tårtor hade blivit över och infryst....o nu tagit plats i deras frys tillräckligt länge tyckte hon och några andra på avdelningen. Det är ju då självklart att jag bara måste smaka....det var som sagt tvunget   .



De extra kalorierna tror jag fixades bort igår efter hemkomst....alltså är resultatet av min svaga karaktär ju bara att jag står kvar o stampar, dvs ingen katastrof. Men gott var att se 16.677 på stegräknaren och att dagens promenerade sträcka låg på 12 kilometer   .



Bilen behövde tankas så det blev en kort tur ner till klubben igår och på en tom plan övade vi lite. Uppvärmning-kontakt började vi med för att sen köra ett par vändor framåtsändande....o de första vändorna gick bra, sen gjorde jag igen det dåliga valet att köra några extra o ja, nä de blev inte bra. Jag ska tillbaks till lite övande i allén hemmavid - så fort hon går ut på mitt kommando bjuda belöning, för att få in att hon kommer ut på rätt avstånd. 


Annars blev det lite kommendering av klubbkompis som ville kolla av Lydnadstrean där TrimmeLotta var falkögon och tipsade o trixade. Det var spännande att exempelvis se trixandet med vittringsapportering för tuggande vovve. Bort med att köra med apporterna för att grunda själva kommandot och förståelsen...coolt att använda andra saker som igår t ex golfpeggar   .


Nu dags att ta den fulltankade mot Roskilde   




Ovido - Quiz & Flashcards