Alla inlägg den 21 augusti 2012

Av Cina - 21 augusti 2012 21:31

Känner mig med mina mått mätt lite wild'n'crazy just nu     o det bara för att jag vågade trycka på knappen, "boka och betala". Ja inte bara för det egentligen utan oxå för att jag bara bestämde att jo det är okej o sticka iväg själv, i slutet av januari och förhoppningsvis njuta lite ljumma vindar o goa drinkar o så     . Mer detaljerad än såhär ska jag verkligen försöka låta bli att det blir av olika randiga o rutiga skäl   .


Men alltså - tjohooo - ett steg på vägen....


 


Idag har ju annars utvecklat sig vädermässigt till en någon mer normal dag, och nu har min bostad dessutom oxå kommit ner i lite mer normal sommartemperatur. Fläkten är fortfarande igång bara för att friska till det lite extra.


Igår åkte jag ner till klubben en sväng men inte för att träna utan för att ha ett litet möte....det gick minsann inte att träna i hettan, och då mest med tanke på Yalla. Hon fick istället gympa lite ihop med Benzon och Caitlin en sväng och verkade mer än nöjd med det när vi for hemåt.


Föräldrarna mina är nu hemkomna efter en veckorunda med husvagnen där de bland annat stannade till ett par dagar för att fira sin 50-åriga bröllopsdag.


Nä nu ska jag tjoa lite till här hemma - o kolla bekräftelsen på min beställning (funderar på om jag ska printa den o ha den under huvudkudden).


  



Ovido - Quiz & Flashcards