Alla inlägg den 13 augusti 2012

Av Cina - 13 augusti 2012 21:15

Ord räcker inte till för att beskriva kvällen   . Ljuvlig temperatur, mer än vacker solnedgång och därtill lägger vi en Yalla o en Cina som haft en skön och "nyttig" kvällspromenix i dryga timmen. Dagen som varit dessförinnan har flutit på, blandat med lite tankar o drömmar om "vad göra med lottvinsten" och en plan börjar ta form  . Nu ska jag bara spara lite oxå så....


 



Det är för mig en så skön känsla att känna kontakten som jag o Yalla idag har i friaföljet, för jag minns minsann hur det var med hunden som kunde själv o mer eller mindre boxerade runt mig   . Vi körde lite "häng med nu Yalla" efter en rask promenad ut och förbi där bonden höll på att skörda kornet.


Efter en liten stunds övande och boll-lek fortsatte vi promenera o så var det dags för en ny station, krypstationen. Fint ner, och en bra start där det framförallt handlade om att jag inte startar för segt o smygande. O hon kryper så fint o koncentrerat   - o så avslutet, iiiiinte skuttehopp upp nej nej.


Lite promenix till o så var det dags för lite ljudgivning på lagom avstånd från bebyggelse dvs där vi iiinte kunde störa någon alls. Först ett par belöningar av "tyssssstnad" och så dags för "skall" med bara ett enda hjälp med in för att hon skulle rätta till positionen, medan hon skällde   .


Promenerade vidare och så blev det en platsliggning med trafik bakom ryggen på henne, dvs alldeles nära påfarten till Yttre Ringen (linan på för att undvika harjakt ut på vägen).


Så var vi klara med stationerna på denna promenaden och bara njöt av resten av promenaden.


 

sötaste lilla Yalla i kvällssolen


 

en underbar vy som alltid tar andan ur mig.


  






Ovido - Quiz & Flashcards