Alla inlägg den 16 augusti 2012

Av Cina - 16 augusti 2012 21:31

Idag har jag kämpat med en envis huvudvärk som strålar ner i nacke o axlar   . Spänningar? helt klart är det så och jag börjar ana, nej jag vet egentligen vad det beror på men har ännu inte hittat en lösning på det hela. Det som står rätt klart för mig är att det hänger ihop med min arbetssitiation.....men lön i någon form måste ju håvas in.....


Bara att kämpa vidare - mot nya mål.


Värken har jag tyvärr inte lyckats bota under kvällen så förutom att handla hem har jag bara tagit det lugnt, gått runda med Yalla o busat lite med henne. Skönt med en sån livskamrat som henne, alltid glad och pigg   


Tack o lov är det snart helg, läge för avkoppling till 100% och helt säkert både mysig träning och vila kommer att stå på schemat.


 



  



Av Cina - 16 augusti 2012 06:44

Gårdagens arbetstimmar förflöt ganska lugnt förutom att min kollega och "wingmate" var sjuk. Tack o lov är vi just nu rätt bra framme så det var inga stora ansträngningar som behövdes för mig att klara dagen.


Hemma i vanlig tid och så tog jag mig en liten, liten powernap innan det var klubbtajm o jag försökte fundera ut en plan för träningen.


Väl när jag o Yalla skulle öva lite så kom så utmaningen och det handlade mest om mig själv. Min känsla o mitt humör tillät jag tilta något o det räcker att uttrycka det så.



Så tyvärr var min sinnesstämning inte den bästa och jag gjorde det dumma valet att låta "tilten" ligga i vägen för en fokuserad träning med Yalla   . Nu blev ju inte allt pannkaka för det eftersom Gosia o Petra höll "koll" på mig   och såg till att få mig att vara i stunden, yallafall.



Idag tror jag det blir lite FS-övande hemmavid - o jag har min uppgift klar för mig, att åter komma ihåg att vara i stunden.


  

Ovido - Quiz & Flashcards