Alla inlägg den 19 februari 2011

Av Cina - 19 februari 2011 08:41

Livet förändras o i det oxå vanor...bloggen min står mest stilla, men det behöver inte betyda att jag gör så   inte betyder det heller att jag bara sitter o tittar på tvättmaskinen som jag skrev om senast....Fullmåne igår kväll o jag hade svårt att somna   - sol idag o då var det lätt att vakna igen.



  


Har precis kommit in från en underbart härlig timmeslång promenad i en solgassande ganska vindstilla vintermorgon   . Fåglar sjöng, harar skuttade o rådjuren sprang sin kos, allt medan jag o Yalla traskade o njöt var o en på sitt sätt av morgonen.


Jag hoppas verkligen att denna känsla sitter i länge....*njuter av att bara finnas till*   . Kan t o m innebära att känslan får mig till att öva lite ihop med Yalla....får se   



Så lite koll i backspegeln,

förra helgen var det årsmöte på klubben o jag valdes till ordförande i styrelsen   ....spännande   . Stilla kan jag inte låta bli att undra - vilka förväntningar kan det finnas på mig....o vad vill jag själv med den rollen? Det visar sig såklart....en sak är säker, det lär bli händelsrikt hur som helst med tanke på SSM2011 till sommaren.


På jobbet funkar allt bra, äntligen har vi förresten fått en ny teamchef o ska under den närmaste månaden göra något som kan sägas vara en utvärdering för att komma fram till om vi ska vara 6 st i gruppen (som vi varit) eller om vi som nu ska fortsätta vara 5.....rätt sunt kan jag tycka att man inte bara för att det ska så vara anställer utan tittar o funderar innan man går igång. Jag måste säga att jag "gillar" processen där vi och en likadan grupp inom företaget (i ett annat land) jämför och jämförs....spännande helt klart.


Mitt självförtroende när det gäller just jobbet har återigen ökat   . Det är ju så att när jag började i december 2008 var jag ganska nollställd, företagsekonomi och bokföring läste jag ju på 1980-talet o har eg. inte sysslat med det sen jag "tog studenten". Banktjänsteman är liksom inte som att sitta o bokföra o redovisa....Nu börjar i alla fall kontoplan (T-kontona med debet o kredit) att framträda allt tydligare o jag ser liksom för mitt inre mer o mer vad som händer när jag kör in uppgifterna i SAP......undrar om det inte kan bli en redovisningsmänniska av mig ändå   .


Om vi lägger yrkesmänniskan Cina på hyllan o tittar på mig privat...så har jag det bra. Framförallt när jag utgår ifrån vad jag själv trivs med, o det är ju det som är meningen...med mitt liv...som sagt förr.


Nämen, här sitter jag o bara bubblar....om mest ingenting....tror det är hög tid för duschen o sen frulle.


Ha det underbart   



Ovido - Quiz & Flashcards