Alla inlägg den 27 mars 2011

Av Cina - 27 mars 2011 19:29

Lite småfrusen, trött o nöjd sitter jag här denna söndag kväll.


Dagen idag tillbringades till största delen ute i skogen där solen lös en del, några moln for förbi och en lite småkylig vind då o då höll oss på jorden så att säga.


Uppletandet som vi gjorde, medan Lotta o Susanne trampade långspår till sju av oss, funkade finfint. Ännu vågar jag inte ropa hej men hur som, Yalla kommer oxå denna dag in med god fart hela vägen....farten idag var dock så hög att det mest var frågan om att jag skulle fånga henne     . Helt klart bättre än att ha en Yalla som står ett par meter ut i rutan o har släppt föremålet....


Så kom vi till slut tills det var dags att ge oss iväg, på rad i ett o samma spår....Ulla o Susanne började. Fyyyy vad kul det var o så bra det gick för alla     . Otroligt härligt att märka hur Yalla blev mer o mer fokuserad o laddad inför spåret i takt med att vi så att säga närmade oss täten. Jo alla hade samma intryck...o så när man då kopplat av linan o fick gå sist igen så gick intensiteten ner ngt hos den egna hunden....o ökade succesivt igen i takt med att vi flyttades fram i kön. Wow, vilken grej alltså.



Skulle jag efter dagens timmar i skogen göra ett enda försök att sammanfatta tiden sen senaste bloggandet.....så går inte det speciellt bra. Idag och nu är liksom bara där och tar över helt, och det är väl som det ska vara....att idag och NU har huvudrollen.


Mår gott - har det gott - önskar bara gott.


  

Ovido - Quiz & Flashcards